Menu

5 hozzászólás a Belépés cPanel adminisztrátori felületedre bejegyzéshez

 1. Lukovics Györgyné hozzászolt:

  Tisztelt tarhelypark.hu ,szeretném asegitségüket kérni.Második éve használom tárhelyüket ,de most egy hónapon belül már másodszor fordul elő , hogy nem tudom a leveleimet megnyitni ,fontos volna a levelekre válaszolni.Választás elé álitt lehet hogy más tárhelyet kell választanom. A regisztrációs dijat rendeztem.Gyors válaszukat .várom .Üdv Lukovicsné.

 2. Endre hozzászolt:

  Kedves Lukovicsné!
  A levelek letöltése nem megy? Levelet tud küldeni? Milyen e-mail kezelő programot használ? Mi az e-mail cím, amelyen nem megy a levelek letöltése? Kérem írja meg az info@tarhelypark.hu e-mail címre, hogy pontosan mióta áll fenn a probléma, és megvizsgáljuk! Köszönjük!

 3. Csontos János hozzászolt:

  Tisztelt tarhelypark.hu!
  Segítséget szeretnék kérni a következő problémámhoz. Az androidos telefon és a pc között nem szinkronizálja az elküldött elemek mappát.Próbáltam másik levelező klienssel is ugyanaz a probléma.
  A gmail és a livemail működik,szinkronizálja az elküldötteket is csak ezzel az emil címmel nem megy. Fontos lenne a szinkronizáció kérem a segítségüket,ha megoldható! Üdv Csontos János

 4. Endre hozzászolt:

  Kedves János!

  A kimenő emailek szinkronizációja csak akkor fog működni, ha:

  1. IMAP kapcsolatot állít be
  2. Ha a kimenő levelezés a “SENT” mappába van mentve, tehát oda kerülnek a proggramból küldött emailek a szerveren, így a többi eszközön a kimenőben fognak látszódni, és a webmailen is.

  Ennek a cikknek a végén írunk erről: https://help.tarhelypark.hu/email/imap-levelezes/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.