Domain meghosszabbítása lejárat előtt

Rendszerünk alapbeállításként automatikusan küld számlát a hosszabbításról a lejárat előtt 14 nappal. Domained meghosszabbítását manuálisan is el lehet végezni, ha biztos akarsz lenni a hosszabbításban, és el akarod kerülni, hogy pl. egy hosszabb vakáció alatt lejárjon a domained. 

Jó tudni!

A rendszer alapértelmezett beállítása, hogy a domainek meghosszabbításáról szóló számlákat automatikusan elküldje, jóval a lejárat előtt. Ha a számla kiegyenlítésre került, a domain lejárata automatikusan meghosszabbodik egy évvel. Ezt akár ki is lehet kapcsolni az Ügyfél portálon, ez azonban nem ajánlott!

Domain manuális meghosszabbítása

Lépj be az Ügyfél portálra

Ügyfél belépés a Tárhelypark főoldalról

Klikkelj a Megrendelés menüpontra

Kattints a Domain megújítás linkre, Válaszd ki a meghosszabbítani kívánt domaint, majd kattints a megrendelésre.

 

Ezután ellenőrizd a kosarat, és add le a megrendelést a megújításra. A megrendelésed végén tudsz fizetni, illetve megkapod emailben is a díjbekérő számlát.

 

Jó tudni!

Amennyiben hamarosan fordulónaphoz érkezik a domained, akkor nem szükséges megrendelned a megújítást, hiszen automatikusan küldjük a számlát a hosszabbításhoz a lejárat előtt 14 nappal! Ez alól kivétel, ha direkt kikapcsoltad a hosszabbítást, ez esetben nem küldünk számlát!