Email cím igazolása külföldi domaineknél

Amennyiben új .com, .net, .org, .biz, .info, .pro, vagy .mobi domaint vásároltál nálunk, vagy hozzánk regisztráltad át, akkor 2014. január 1-ét követően, új szabály szerint igazolnod kell a megadott email címed valódiságát. A domain_kukac_tarhelypark.hu email címről kapott angol nyelvű levélben találsz egy linket amelyre csak rá kell kattintanod, és máris hitelesítetted az email címedet.

Jó tudni!

Fontos ezt megtenni, mert különben az új szabály szerint 15 nap után, ha nincs hitelesítve az email címed, amelyet a megrendelésnél a domainhez megadtál lekapcsolásra kerülhet a domained! A rendszer 2 emlékeztetőt is küld mielőtt ez megtörténne, a 7. és 14. napon szintén angol nyelven.

A levél a következőképpen néz ki (sajnos ezt nem lehet magyar nyelven küldeni, ezért alább találod a fordítást):

Subject: RAA verification mail
Dear Customer,
Your email address, <email address>, has been set as the Registrant contact for 2 domain names registered through Codeplay Solutions Kft.. To verify your email address, please click on the following link:
<#=verificationlink# <—–ITT LESZ A LINK AMELYRE KATTINTANOD KELL

Please note that failure to verify the Registrant contact email address may lead to deactivation of the respective domain names. Once deactivated, the domain names will not function unless the email address is verified.
Affected domain names:
<#=domainname 1#>
<#=domainname 2#>
Support:
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information.
Regards,
<#=supportdetails#>

A levél fordítása:

RAA hitelesítő email

Kedves Ügyfelünk,

Az email címed <email cím> amelyet megrendelésnél megadtál a domain nev(eknek). Hogy hitelesítsd az email címedet, kérlek kattints az alábbi linkre

<#=jóváhagyó link#

Jó tudni, hogy a Registrant contact email cím hitelesítésének elmulasztása a domain lekapcsolásához vezethet. Miután lekapcsolásra került a domain név nem fog működni egészen az email cím hitelesítéséig.

Az érintett domain(ek):

<#=domainnév 1#>
<#=domainnév 2#>

 

7 Hozzászólás

 • antal balázs
  Posted 2014. 08 19. 11:07 0Likes

  elmondanák hogy miért nem mukodik a weboldalam aktiválás után se??

  perre viszem a dolgot !!

 • Endre
  Posted 2014. 08 19. 12:27 0Likes

  Kedves Antal!

  Mielőtt ezt tenné kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tarhelypark.hu email címen, illetve telefonon és chaten is elérhetőek vagyunk hétköznaponként 9-17 óráig, és kérem mondja el nekünk, hogy mi a probléma, bizonyára találunk megoldást!

  • Farkas Tamás
   Posted 2014. 09 22. 19:17 0Likes

   Kedves Antal!
   Én se tudom hogy miért fenyegetőzik perrel. Nekem a megrendelés után 5 perccel már használható volt a tárhelyem illetve a domain nevem is.

 • molnar daniel
  Posted 2017. 04 10. 20:48 0Likes

  nem tudok kattintani a linkre

 • Gottlieb Ildikó
  Posted 2018. 08 22. 17:06 0Likes

  Tisztelt szolgáltató,sajnos a levélben ahol jelzi,hogy kattintani kell csak szöveg rész található ami nem kattintható.Kérném a szíves segítséget,hogy hogyan folytassam a vásárlást. Eddig mindig önöknél vásároltam és egyszerű érthető folyamat volt a régi oldalon.Most viszont már itt ülök a gépnél egy jó ideje, hogy tanulmányozzam ezt a modern oldalt, de elég nehéz kiigazodni rajta.
  kérnék egy kis útbaigazítást az új domain vásárlás befejezéséhez.
  Köszönöm
  üdv

  • Bóna Endre
   Posted 2018. 08 23. 15:19 0Likes

   Kedves Ildikó!
   Kérem írjon emailt az ügyfélszolgálatunkra, vagy hívjon minket, és segítünk!

 • Tóth György
  Posted 2019. 01 23. 20:44 0Likes

  Én tegnap küldtem el a regisztrációmat .INFO domainra, a pénzt azonnal befizettem. A hozzáférési infók rendben megjöttek, de ez a bizonyos angol nyelvű email ellenőrző link nem. A spam folderben sincs. Ilyenkor mi a helyzet? Üdv!

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..