Email cím igazolása külföldi domaineknél

Amennyiben új .com, .net, .org, .biz, .info, .pro, vagy .mobi domaint vásároltál nálunk, vagy hozzánk regisztráltad át, akkor 2014. január 1-ét követően, új szabály szerint igazolnod kell a megadott email címed valódiságát. A domain_kukac_tarhelypark.hu email címről kapott angol nyelvű levélben találsz egy linket amelyre csak rá kell kattintanod, és máris hitelesítetted az email címedet.

Jó tudni!

Fontos ezt megtenni, mert különben az új szabály szerint 15 nap után, ha nincs hitelesítve az email címed, amelyet a megrendelésnél a domainhez megadtál lekapcsolásra kerülhet a domained! A rendszer 2 emlékeztetőt is küld mielőtt ez megtörténne, a 7. és 14. napon szintén angol nyelven.

A levél a következőképpen néz ki (sajnos ezt nem lehet magyar nyelven küldeni, ezért alább találod a fordítást):

Subject: RAA verification mail
Dear Customer,
Your email address, <email address>, has been set as the Registrant contact for 2 domain names registered through Codeplay Solutions Kft.. To verify your email address, please click on the following link:
<#=verificationlink# <—–ITT LESZ A LINK AMELYRE KATTINTANOD KELL

Please note that failure to verify the Registrant contact email address may lead to deactivation of the respective domain names. Once deactivated, the domain names will not function unless the email address is verified.
Affected domain names:
<#=domainname 1#>
<#=domainname 2#>
Support:
For any support with respect to your relationship with us you can always contact us directly using the following Information.
Regards,
<#=supportdetails#>

A levél fordítása:

RAA hitelesítő email

Kedves Ügyfelünk,

Az email címed <email cím> amelyet megrendelésnél megadtál a domain nev(eknek). Hogy hitelesítsd az email címedet, kérlek kattints az alábbi linkre

<#=jóváhagyó link#

Jó tudni, hogy a Registrant contact email cím hitelesítésének elmulasztása a domain lekapcsolásához vezethet. Miután lekapcsolásra került a domain név nem fog működni egészen az email cím hitelesítéséig.

Az érintett domain(ek):

<#=domainnév 1#>
<#=domainnév 2#>