hu átregisztrációhoz szükséges dokumentumok

.HU domain átregisztrációt csak a szükséges dokumentumok aláírása és beküldése után tudjuk elvégezni a megrendelésedet követően. Ebben a leírásunkban találod, hogy milyen dokumentumok szükségesek.

Jó tudni!

Domained jelenlegi tulajdonosát ide kattintva tudod lekérdezni a .hu domain nyilvántartótól, de csak akkor, hogyha a tulajdonos cég vagy szervezet.

Az átregisztrációhoz szükséges dokumentumokat kérlek emailben küldd el az info@tarhelypark.hu email címre! A dokumentumokat nem szükséges postázni.

Abban az esetben, ha az átregisztrálandó domain tulajdonosa nem változik

Magánszemély esetén

Cég esetén

Egyéni vállalkozó esetén

Egyesület, önkormányzat, szervezet stb. esetén

Amennyiben az átregisztrálással egy időben tulajdonos váltást is szeretnél

Ha a lemondó fél magánszemély

Ha a lemondó fél cég

Ha a lemondó fél egyesület, önkormányzat, szervezet stb.

A szükséges nyomtatványokat megtalálod ezen az oldalon is.

Jó tudni!

A domain átregisztrációval, amennyiben az sikeresen megtörtént, a domaint meghosszabbítjuk egy évvel a rendszerünkben. Fontos tudni, hogy amennyiben a domain az átregisztráció időpontja és az eredeti fordulónapja (hónap, nap) elregisztrációra kerül, akkor a domaint nem tudja meghosszabbítani a rendszerünk!

Az átregisztrálás a hiánytalan dokumentumok beérkezését, és a befizetés jóváírását követően 1-3 munkanapot vesz igénybe. A dokumentumokat nem szükséges postázni, csak küldd el emailben ügyfélszolgálatunkra, miután a weboldalunkon megrendelted a domain átregisztrációt!