Mikor használhatom a megrendelt szolgáltatásokat?

Miután honlapunkon leadtad megrendelésed, akkor annak feldolgozásától a szolgáltatás bekapcsolásáig – szolgáltatás típustól függően – a következő átfutási időre számíthatsz:

Jó tudni!

Átutalásod jóváírása késleltetheti a domain regisztrációt, vagy más szolgáltatások létrejöttét. A legjobb, ha bankkártyával fizetsz, így nem kell megvárnod a banki utalás esetén előforduló kb 1 munkanapos jóváírási időt.

Webtárhely

A webtárhely és a cPanel felületre való belépés, illetve az ezzel kapcsolatos szolgáltatások megrendelés után azonnal használhatók, amint megkaptad tőlünk a Tárhely hozzáférési információk e-mailt.

Viszonteladói tárhely

Viszonteladói tárhelyed rögtön a megrendelés után létrejön. Ha használni szeretnéd a tárhely viszonteladói funkcióit, akkor azokat külön engedélyeznünk kell, ezért erről kérlek írj nekünk egy ticketet!

VPS

Privát szervered létrehozásához 1-3 munkanapra van szükségünk. A megrendelés véglegesítéséhez befizetés szükséges.

Weboldal készítés

Miután elküldted nekünk ajánlatkérésedet, felvesszük veled a kapcsolatot, és elkészítjük a demo oldaladat. A weboldal készítés szolgáltatásnál nehéz megmondani, hogy mennyi időbe telik, de heteken belül működhet az oldalad.

.hu domain regisztrációja

Amennyiben beérkezett hozzánk az utalásod, illetve a szükséges dokumentumok, mi rögtön elindítjuk az ISZT rendszerében a regisztrációt. Az ISZT kb. 1-3 napon belül – ha a dokumentumokkal minden rendben van – bejegyzi a domaint és az feltételesen használható státuszbe kerül. Ezután domained használható, azonban még kb. 8 napot kell várni a domain teljes bejegyzéséhez (delegálásához). Bővebben a regisztrációról itt olvashatsz.

.com, vagy egyéb külföldi domain regisztrációja

Amint beérkezett hozzánk átutalásod, a rendszer automatikusan regisztrálja a domaint, amely kb. 1 napon belül használható is.

.hu domain átregisztrációja

Ha utalásod, és a szükséges dokumentumok hiánytalanul megérkeztek hozzánk, 1-3 napot vesz igénybe az átregisztrálás.

.com, vagy egyéb külföldi domain átregisztrációja

Amint beérkezett hozzánk átutalásod a rendszer automatikusan átregisztrálja a domaint, ha megkaptuk Tőled az auth kódot, amelyet az előző szolgáltatótól kell kikérned. További tudnivalókat az átregisztrációhoz itt találsz. EU domainek átregisztrációja általában a számla jóváírást követően 1 napon belül, egyéb külföldi domain, pl .com, .net, .org, .info stb. esetén legalább 5 napra van szükség.

Átregisztráció megtörtént, de a névszerverek még nem frissültek

1 napon belül frissülni fognak, és már a mi névszervereink fogják kiszolgálni a domainedet.

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..