Hogyan tudok több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni?

Tárhelyeinkről nem engedélyezzük a hírlevél küldést, amennyiben a tárhelyedről nagyobb számú, azonos tartalmú e-maileket szeretnél küldeni regisztrált ügyfeleidnek, írj ügyfélszolgálatunkra, és megírjuk a lehetőségeket!

Mi az a hírlevél?

Azonos tartalmú (általában reklám, vagy marketing tartalmú) elektronikus levél (e-mail).

Hírlevél küldés a Tárhelypark tárhelyeiről (SMTP szerverén keresztül)

Szerződésünk kiemelten kezeli a tömeges levélküldést, amit tárhely szolgáltatásainkon nem engedélyezünk, még akkor sem, ha a címlista nem vásárolt címeket tartalmaz.

Ha mégis megvásárolt, nyilvános vagy saját címlistára szeretnél tömegesen leveleket küldeni, keress erre szakosodott szolgáltatót. Természetesen a tömeges levélküldés szolgáltatásoknak külön díja van, mely általában levelenként átlagosan 0,5 – 3 Ft körül mozog.

Mi a MailChimp hírlevélküldő szolgáltatást ajánljuk.

Általános Szerződési Feltételeink pontosan tartalmazzák a szervereinken igénybe vehető levélküldő (SMTP) szolgáltatás paramétereit.

Biztonsági beállításaink a SPAM-ek ellen

Többféle biztonsági beállítással rendelkezik rendszerünk a spamelés megakadályozása érdekében. A kimenő e-mailek esetén – többek között – a nem létező e-mail címre küldött levelek számát is korlátozza rendszerünk. Bejövő levelek spamszűrésére a Spamassassin programmal van lehetőség.

Általános szabályozás a SPAM-ek ellen

Fontos tudni, hogy létezik hatályos törvény szerinti szabályozás, amely meghatározza, hogy ki, kinek és milyen formában küldhetnek hírleveleket. Magánszemély e-mail címére kizárólag a címzett hozzájárulásával lehet hírlevelet küldeni. Tehát saját ügyfeleid magán email címére is csak akkor küldhetsz hírlevelet, hogyha ahhoz hozzájárult, pl. a szerződésben ezt érdemes rögzíteni. További részleteket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság weboldalán olvashatsz erről.

Jó tudni!

Vásárolt email cím lista használata semmiképpen nem ajánlott! Ezek a listák a legtöbb esetben csali email címeket tartalmaznak, amelyre küldött email esetén a küldő fél IP címe feketelistára kerül. Ezen felül az ilyen listák használata illegális. 

 

Hozzászólás küldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .