Webmail olvasása

A webmail használatát a domainneved.hu:2096 webcímen, két különböző webmail programmal tudod megkezdeni. A felhasználói név a teljes e-mail cím. A webmailre való bejelentkezéshez itt találsz részletes segítséget.

Jó tudni!

Ha a tárhelyed egy nem nálunk fenntartott domainhez kapcsolódik, akkor csak abban az esetben fog működni a webmail.domainneved.hu link a webmail eléréshez, ha a másik szolgáltatónál beállítod az aldomainként. A cPanelen azonban enélkül is be tudsz jelentkezni a webmailbe.

Webmail olvasása bejelentkezés után

  1. Belépés után az első képernyőn lehetőséged van minden belépéskor kiválasztani az alapértelmezett programot, amellyel kezelni szeretnéd az e-maileket. A legegyszerűbb megoldás, ha már itt rögtön kiválasztod az alapértelmezett programot. Mi a Roundcube program használatát javasoljuk. Ha a “Beállítás alapértelmezettként” linkre kattintasz, akkor legközelebb az e-mail cím és jelszó megadása után rögtön a kiválasztott e-mail program fog megnyílni. Ezt módosíthatod később a képernyő jobb felső sarkában az e-mail címre kattintva.

Webmail program választása

 

A Roundcube felülete

Beérkező levelek megnyitásához duplán kattints a listából az általad olvasni kívánt levélre:

Levélíráshoz kattints a Levélírás ikonra:

Majd a levél megírása után a küldés gombbal tudod elküldeni azt:

Az elküldött levél a Küldött levelek mappába kerül:

A levelek törléséhez jelöld ki a törölni kívánt levelet, majd nyomd meg a Del gombot a billentyűzeten, vagy a Törlés ikonra kattints

 Címjegyzék

A címet kezelését a jobb felső Címjegyzék ikonra kattintva érheted el.
Új kapcsolat hozzáadásához kattints az Új kapcsolat létrehozása ikonra:

Ha korábbi kapcsolataidat szeretnéd beimportálni a programba erre a Kapcsolatok importálása ikonra kattintva van lehetőséged:

Hozzászólás küldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .