Személyes adatok védelme (ID Védelem)

Egyes külföldi domain nevek megrendelése esetén lehetőséged van eltitkolni, hogy a megrendelt domain név kihez kapcsolódik. Ekkor ha valaki lekéri a domain adatait (például whois rekord), nem fogja látni a megrendelő nevét és egyéb adatait. Ezekhez az adatokhoz semmilyen módon nem férhet hozzá senki. Az ID Védelem szolgáltatást a domain megrendeléssel együtt lehet igényelni, vagy akár utólag e-mailben is, és csak bizonyos domain végződések esetén elérhetőek. Ezen az oldalon tudod ellenőrizni, hogy melyik végződéseknél elérhető.

Az ID védelem vásárlása azért is hasznos, mert nélküle a különböző Whois rekordokat megjelenítő weboldalakon megtalálhatóak lesznek a domainhez regisztrációkor megadott adatok. Az ID védelem aktuális ára a megrendelésnél található meg a weboldalunkon, és a domain éves díján felül fizetendő.

ID védelem megrendelése

Jó tudni!

Az ID védelem csak bizonyos végződések esetén érhető el, HU domain esetén nem lehet elrejteni a domain tulajdonost, de .hu esetén a magánszemély adatok rejtve maradnak, csak a domain tulajdonos neve kérdezhető le.

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..