Tárhely bővítése, szolgáltatás módosítása

Ügyfél portálunkon bármikor lehetőséged van a tárhely bővítésre, ha tárhelyed betelt. Az új csomagra váltás különbözetét rendszerünk automatikusan számolja időarányosan.

Tárhely bővítése, tárhely csomag módosítása

A tárhely bővítés megrendeléséhez az alábbi lépéseket kell megtenned:

e-mail címed és jelszavad megadásával jelentkezz be Ügyfél portálunkra

A felületen a képernyő bal oldalán levő menüsorból válaszd a Szolgáltatások menüpontot

Ügyfél portál szolgáltatás bővítése, szolgáltatások menüpont

A megjelenő képernyőn láthatod a megrendelt tárhely, VPS vagy domain  szolgáltatásaidat. A szolgáltatás sorának jobb oldalán levő fogaskerék ikonra kattintva megtekintheted a szolgáltatás részleteit.

 

A szolgáltatás részletek képernyő alján található gombokkal módosíthatod a szolgáltatás csomagot, vagy a megrendelt szolgáltatás technikai részleteit, ha erre az adott szolgáltatás lehetőséget biztosít. Ha a csomagod nem biztosít ilyen lehetőséget, kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal egy segítségkérés feladásával!

  • A csomag megváltoztatása gombra kattintva kiválaszthatod azokat a szolgáltatásokat, melyekre a jelenlegi szolgáltatásodat módosíthatod.

 

A megjelenő összefoglaló képernyőn láthatod, mennyi árkülönbözetet kell fizetned a szolgáltatásváltás miatt. A rendszer automatikusan kalkulálja a különbözetet akár tört évre is, így az eredeti szolgáltatás fordulónapja nem változik.

A folytatásra kattintással megrendelted a bővítést, az új csomag méret a számla jóváírása után azonnal rendelkezésedre áll.

Jó tudni!

A szolgáltatás csomagok módosításánál kérjük vedd figyelembe az alábbiakat:

Szolgáltatás csomag változtatása (akár csökkentése) nem minden termékünknél lehetséges.

 

3 Hozzászólás

Hozzászólás küldése

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .