Szolgáltatás törlése

Ha nem szeretnéd tovább igénybe venni tárhely szolgáltatásunkat, akkor lehetőséged van az Ügyfél portálon bejelentkezve törölni azt a következő módon:

1. Jelentkezz be az Ügyfél portálunkon a Kliens felületre:

2. Válaszd a Szolgáltatás menüpontot:

3. Válaszd ki azt a tárhelyet, amelyet törölni szeretnél:

4. A lap alján találod a Törlés gombot, erre kattints:

5. Meg tudod adni, hogy azonnali törlést kérsz, vagy csak a számlázási időszak végén szeretnéd megszüntetni a szolgáltatást. Kérjük tedd meg, hogy írsz nekünk pár szót a felmondás okáról.

Jó tudni!

Azonnali törlés kérése esetén a rendszer automatikusan törli a tárhelyedet azonnal, miután a Törlés kérése gombra kattintottál. Ha a számlázási időszak vége lehetőséget választod, akkor addig fennmarad a tárhelyed, amíg a számlázási időszak véget nem ér.

FIGYELEM: mielőtt feladod a törlés kérését ellenőrizd, hogy van e olyan beállítás a tárhelyen amelyre a törlés után is szükséged lehet! Pl. domainek DNS rekordjai (másik szerverre átirányított domainek), ha ilyen van, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a tárhely törlése után állítsuk be újra a korábbi DNS rekordokat!

Ugyanitt tudod jelezni azt is, hogyha a tárhelyed fő domainjét sem szeretnéd meghosszabbítani. Ehhez jelöld be a “Megerősítem, hogy nem akarom megújítani ezt a domaint”. Ezzel a domain nevet nem fogjuk meghosszabbítani.

6. Végül a Törlés kérése gombra kattints a tárhely felmondásához.

Domain törlése, felmondása a lejárattal

Lehetőséged van az egyes domainek megújítását letiltani, ezzel a lejáratkor törlődni fog a domain neved. Ha ezt szeretnéd, akkor tedd a következőt:

  1. Ügyfél portálra belépés után kattints a Domainek menüpontra

2. Válaszd ki a domaint, válaszd a Megújítási állapot menüpontot

3. Kattints az Automatikus megújítás tiltása menüpontra

Ezzel a domained megújítását letiltottad, a domaint a lejárat után hagyjuk lejárni.

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..