Joomla keresőbarát URL beállítása

Tárhely szolgáltatásunk 100%-ban kompatibilis a Joomla! CMS rendszerrel, szervereinken számos Joomla alapú oldal működik keresőbarát URL-eket használva. Ennek engedélyezése vagy tiltása nem függ a tárhelytől, kizárólag a Joomla konfigurálásával állíthatod ezt az opciót. Nem szükséges hozzá szerver adminisztrátori beavatkozás vagy szerver konfiguráció!

Jó tudni!

Általános hiba, hogy a felhasználók elfelejtik, a Joomla admin felületén megadott “keresőbarát URL-ek használata” után a “htaccess.txt” fájlt át kell nevezni “.htaccess”-re. Ha ez nem történik meg, az oldal hibásan jelenik meg, és nem használ keresőbarát URL-t.

Ha a .htaccess átnevezés után 500-as hibát kapnál kövesd ezt a leírásunkat!

4 Hozzászólás

 • Ivák
  Posted 2013. 10 16. 09:16 0Likes

  Helló

  Van két weboldal: http://www.alfa-klima.hu , http://www.alfakonyhatechnika.hu

  Az lenne a probléma, hogy Explorer-ben (8.0.7601) betölt az oldal, és tovább dob érvénytelen a cím hibával. Csak ennél a böngészőnél jelentkezik a probléma. A telepített joomla verziója (Verzió 1.5.20). Én htacces hibára gondoltam először… ajánlották, hogy vegyem ki a keresőbarát url-t és állítsam vissza a htacces-t… a linkek, és a termékek ettől nem másznak el?

  Előre is köszönöm a segítségeket!

 • Endre
  Posted 2013. 10 16. 10:35 0Likes

  Szia!

  Sajnos ez programozási kérdés, amelyre nem tudunk Neked választ adni. Lehet php, vagy Javascript hiba is, amely ezt okozza.

 • Almási Attila
  Posted 2014. 03 15. 12:08 0Likes

  Kedves Endre!

  Szeretném a segítségedet kérni url átírással kapcsolatban.
  Az url átírás nem működik a htaccess.txt átnevezése után sem (magocsiszonyegtisztitas.hu, joomla 3x).
  Tudnátok segíteni?

  Előre is köszönettel!

 • Endre
  Posted 2014. 03 17. 15:01 0Likes

  Kedves Attila!

  Írj egy emailt ezzel kapcsolatban az info@tarhelypark.hu -ra, és megnézzük!

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..