Lemezhasználat megtekintő

Azt, hogy mi foglalja a helyet a tárhelyeden, a cPanelen a Lemezhasználat menüpontban tudod részletesen ellenőrizni.

Jó tudni!

A cPanel a beállított email címre emailt küld 80 és 95% -os foglaltság esetén. Ha teljesen megtelik a tárhelyed, akkor nem tudsz belépni webmailen az emailekhez, és ‘Over Quota’ hibát ír ki az oldal. Ekkor szabadíts fel helyet, a cPanel fájlkezelőjével, vagy FTP-n, vagy bővítsd a tárhelyet!

Kattints a cPanelen a Fájlok->Lemezhasználat ikonra, illetve a cPaneled főoldalán a statisztikák nézetben is megtalálod.

lemezhasznalat-cpanel ikon

A következő oldalon mappánként tudod ellenőrizni a helyfoglalást. A teljes lemez felhasználást a lista alján találod.

lemezhasznalat lista

Ha egy almappa helyfoglalása érdekel, akkor tekerj az oldal aljára, ahol könyvtárfát találsz, és egyenként le tudod nyitni a mappákat a kis nyilacskára kattintva. Ha pedig a mappában található fájlok méretére vagy kíváncsi, akkor kattints a mappa nevére, és megnyílik a fájlkezelő.

lemezhasznalat-03

Jó tudni!

A tárhelyed fő domainje mindig a public_html mappából kerül kiszolgálásra. Az egyéb hozzáadott domainek könyvtárját pedig ellenőrizni tudod itt, hogyha nem vagy biztos benne, hogy melyik könyvtárból működik egy adott hozzáadott domained.

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..