Tárhelyköltözés másik szolgáltatótól a Tárhelyparkhoz

Ha másik szolgáltatótól szeretnéd átköltöztetni tárhelyet és domainedet hozzánk, rendelj nálunk tárhelyet és domain átregisztrációt!

Jó tudni!

Addig ne mondd le a másik szolgáltatónál a tárhelyedet, amíg nem tőlünk működik a domained! Miután mi elindítottuk a szolgáltatásunkat, onnan érdemes pár napot hagyni, mielőtt lemondod a tárhelyet a régi szolgáltatódnál.

Annak érdekében, hogy a weboldaladat megtekintő felhasználók ne vegyenek észre semmit a szolgáltató váltásból a következő dolgokat érdemes megtenned:

Jó tudni!

A domain nevek az átregisztráció után automatikusan átállnak a szervereinkre!A domain átregisztráció kezdetéről, illetve sikerességéről is emailt küldünk a rendszerünkben megadott email címre.

Ha megkaptad tőlünk, hogy a domain regisztrációs folyamat sikeresen befejeződött, próbáld ki, hogy a domaineden keresztül működik-e minden a weboldaladon. Ellenőrizheted, hogy milyen IP címre mutat a domained a cPanel->Haladó eszközök->Hálózati eszközök menüpontjában.

DNS nyomon követése ikon a cpanelen

Add meg a domaint, majd kattints a Keresés gombra.

Az eredményben az IP-t itt találod:

Itt az ANSWER SECTION résznél találod az IP-t. Ha arra az IP-re mutat, amelyet a Tárhely hozzáférési információk című levelünkben találsz, akkor már biztosan a nálunk lévő tárhelyed szolgálja ki a domainedet. Csak ezután mondd le a szolgáltatást a régi tárhelyszolgáltatódnál.